Search This Blog

Loading...

Thursday, August 26, 2010

simbol cinta: ~TINGKATAN ENAM~

simbol cinta: ~TINGKATAN ENAM~: "salam smua..skg dh msuk blan 8,x lma ag dh nk raya..rsa b debar pla..skg ni aku dah melanjut kan pljrn d tingkatan 6..mla2 aku m ddki tingka..."

~TINGKATAN ENAM~

salam smua..skg dh msuk blan 8,x lma ag dh nk raya..rsa b debar pla..skg ni aku dah melanjut kan pljrn d tingkatan 6..mla2 aku m ddki tingkatan 6 ni,aku rsa mcm best ja..tp,ada bbrpa mggu kmdn..aku mla rsa bosan yg t amat sgt..dh la aku xda kwn..ddk pn sorg2..tmbah la aku malas ke skula...ntah la,ati aku kuat nk b henti tingkatan 6 ni,tp,aku rsa lbh rugi klu aku b henti...dah la aku ni malas ke skula..tp,kwn2 aku kt dlam kelas tu,dh kira baik lorh..mereka bkan nya sombong pn.dh kira untung la aku tu,tp ja nie yg mlas nk b gaul,mybe aku x biasa dgn kwan2 bru kot..hmm..Insyaallah.mybe lps rya nie,aku akn kembali ke sekolah dan aku b tekad tak mau ponteng2 ag kecuali klu ada suatu mslah..hehex~ . dan klu boleh aku nak ulg kaji apa yg aku t tinggal sepanjang aku sibuk memonteng nie..huhu :P ..tp,bia pn aku slu 'cuti panjang',guru aku ttp cool ja..(bodek :D) hehex~ ..ya btol apa yg aku gtau nie..mksd aku,dowg bkn x ambl ksah,tp ada timbang rsa..huhu~.. stakat ni ja lah yg aku nk post,ada msa aku post lg :) SALAM

Saturday, August 21, 2010

ANYTHING BUT ORDINARY

Some times I get so weird


I even freak myself out

I laugh myself to sleep its my, lullaby

Sometimes I drive so fast,just to feel on danger

I wanna scream and makes me feel alive



IS IT ENOUGH TO LOVE,IS IT ENOUGH TO BREATH

SOMEBODY RIP MY HEARTHOUT

AND LEAVE ME HERE TO BLEED

IS IT ENOUGH TO DIE,SOME BODY SAVE MY LIFE

I’D RATHER BE ANYTHING BUT ORDINARY PLEASE



To walk within the lines

Would make my life so boring

I want to know that I have been to the extreme

So knock me off my feet

Come on now get it to me

Anything to make me feel alive



Let down you defenses use now common senses if u look,you will see

That its world is a beautiful,accident,turbulent,succulent,oppolent,pernoment

No way,a wanna taste it I don’t wanna waste it away……